Новини

10.06.2024

«BLAGO-ЮНІСТЬ» - ЧЕМПІОН ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЕЗОНУ-2023/24


Команда з Верхньої достроково гарантувала чемпіонство та здобула "золотий" дубль за підсумками сезону.


"Blago-Юність" виграла чемпіонат Івано-Франківщини сезону-2023/24. Сталося це в 21-му турі за підсумками зустрічі з "Бескидом".


Підопічні Романа Мотуза здобули впевнену домашню перемогу - "Blago-Юність" не залишила жодних шансів "Бескиду" з Надвірної, обігравши суперника з рахунком 5:0. Таким чином, за тур до фінішу змагань, верхнянці здобули омріяне чемпіонство!



"Blago-Юність" зіграла 19 матчів та має у власному доробку 47 очок. Команда з Верхньої стала недосяжною для найближчих переслідувачів. ФК "Вільхівці" гарантували друге місце, а третю сходинку - НК "Пробій" Городенка.


Таблиця: Футбольний Франківськ


Нагадаємо, наприкінці травня "Blago-Юність" завоювала Кубок Івано-Франківської області. У напруженому фіналі верхнянці вирвали звитягу над ФК "Пробій" - 1:0. «Blago-Юність, титульним спонсором якої виступає технологічна компанія blago, вдруге поспіль здобуває Кубок Івано-Франківщини.


Враженнями від "золотого" дубля команди за підсумками сезону в коментарі Kamp-Sport поділився президент «Blago-Юність» Назар Волощак:


"Складно наразі усвідомити все, що відбулося. Команда змогла завоюти омріяне дебютне чемпіонство. У сезоні 2021/22 «Blago-Юність» йшла лідером після першого кола з великим гандикапом, але змагання вимушено зупинили через початок повномасштабного вторгення рф. У попередньому сезоні поступилися в "золотому" матчі. Цього року вже обійшлося без вирішального матчу: ми двічі за сезон обіграли "Вільхівці" та здобули потрібну перевагу за тур до фінішу. 


«Blago-Юність» оформила "золотий" дубль, але враження в команди двоякі. Основним завданням була перемога в чемпіонаті Івано-Франківщини, Мали, зокрема, завдання максимум - виграти всі три турніри. На жаль, трохи залишився прикрий осад від поразки в півфіналі Кубка України серед аматорів. Попри те сезон, без сумнівів, розцінюємо позитивно. Команда рухається в правильному напрямку.



Конкуренція в чемпіонаті області? За останні роки рівень змагань в Івано-Франківській області, певна річ, дуже виріс. По-перше, в багатьох командах представлені гравці зі значним досвідом виступів у професійному футболі. У "Пробій", наприклад, перейшли близько десяти футболістів "Прикарпаття" й команда сильно додала в грі. Є також клуби, які запросили гравців з інших областей - "Вільхівці", "Ураган" та інші команди, до яких приєдналися виконавці з тернопільської, хмельницької та багатьох інших регіонів. Чемпіонат Івано-Франківщини став набагато сильнішим, ніж до початку повномасштабної війни", - розповів Назар Волощак.


Kamp-Sport

Поділитися

1432

https://www.limo.ua/uk https://ukrwrestling.com.ua/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064175558553

Інші Новини