News

Handball

08.05.2024

ГАЛИЧАНКА ЗІГРАЛА ОСТАННІЙ МАТЧ ПОЛЬСЬКОЇ СУПЕРЛІГИ-2023/24


Львівська "Галичанка" завершила виступи в польській Суперлізі-2023/24. У заключному турі чемпіонату підопічні Віталія Андронова на виїзді поступилися ГК "Старт" Ельблонґ.


 У першому таймі команди досить рівно йшли в рахунку. Після стартової 15-хвилинки "Старт" зумів вийти на два голи вперед, але гандболістки "Галичанки" за короткий час не лише скоротили гандикап, а й перехопили ініціативу. Перед сиреною на перерву львів'янки закинули м'яч і пішли відпочивати з перевагою - 11:10. У другій половині гри колективи також демонстрували досить рівну гру за невеликого переважання господарів. Зрештою, команді з Ельблонґа вдалося зробити ривок у рахунку та довести матч до звитяги - 22:29.



EKS Start Elblag  - Галичанка Львів - 29:22 (10:11)

Статистика Галичанки: Анастасія Ткач, Мілана Шукаль, Світлана Гавриш - по 4 голи; Аліса Петрів, Діана Дмитришин - по 3, Олеся Дяченко - 2, Катерина Козак, Катерина Гайдук - по 1.

Анна Стадник - 9 сейвів; Марія Поляк - 3.


Найкращою гандболісткою матчу в складі Галичанки стала Мілана Шукаль. У грі зі "Стартом" гравчині вдалося перетнути позначку у 100 голів в чемпіонаті Польщі.


Таким чином, після 24-х матчів польської Суперліги "Галичанка" набрала 12 очок та посіла заключну, 10-ту сходинку. За підсумками сезону львівська команда втрачає право на виступ у найвищому дивізіоні в кампанії 2024/25.


Протягом 10-12 травня Галичанка братиме участь в передостанньому турі української Суперліги з гандболу. Нагадаємо, в чемпіонаті України львівський клуб одноосібно очолює турнірну таблицю.

Others News