News

Handball

02.05.2024

"ГАЛИЧАНКА" ЗІГРАЛА КРАЙНІЙ ДОМАШНІЙ МАТЧ У ПОЛЬСЬКІЙ СУПЕРЛІЗІ-2023/24


Львівська "Галичанка" провела свій останній домашній поєдинок у нинішньому сезоні польської Суперліги. У Ланьцуті підопічні Віталія Андронова приймали Handball JKS Jarosław в рамках 5-ї серії фінального раунду чемпіонату Польщі.


Нагадаємо, перед матчем з "Ярославом"  "Галичанка" взяла участь у 7-му турі української Суперліги. Львівська команда перемогла у всіх поєдинках столичного туру: стартувала "Галичанка" з перемоги над КЗ КОР "КОСФК (Бровари) - 33-15. У другій грі львів'янки перемогли київський "Спартак" - 31:24. Закривав тур у Києві ключовий матч Суперліги між "Галичанкою" та "Карпатами". У дербі сильнішими виявились львів'янки - 30:21. 



У матчі на своєму домашньому майданчику в Ланьцуті "Галичанка" досить впевнено грала в першій частині першого тайму. Команди рівно йшли в рахунку, проте після 15-ї хвилини гандболістки "Ярослава" заробили комфортну перевагу, яку згодом тільки збільшували. У підсумку, львів'янки закинули за гру 21 гол у ворота суперниць і поступилися в передостанньому турі сезону.


"Галичанка" - "Ярослав" - 21:31 (9:15)

Статистика "Галичанка": Катерина Козак - 5 голів; Аліса Петрів - 4; Діана Дмитришин, Олеся Дяченко - по 3; Світлана Гавриш, Анастасія Дутко - по 2; Софія Голінська, Анастасія Ткач - по 1.


Наступний матч "Галичанка" зіграє у середу, 8-го травня проти "Старту". Виїзний поєдинок львівської команди стане крайнім у сезоні-2023/24 польської Суперліги.

Others News