News

Football

06.08.2023

"АГРОБІЗНЕС" ЗДОБУВ ДЕБЮТНУ ПЕРЕМОГУ У ПЕРШІЙ ЛІЗІ-2023/24


"Агробізнес" вперше після річної перерви зіграв домашній матч у Першій лізі України. У домашніх стінах команда Олександра Чижевського змогла здобути дебютну перемогу у новому сезоні.


Нагадаємо, що в середу "Агробізнесу" вдалося вийти в наступний раунд розіграшу Кубка України з футболу. Волочиський клуб пройшов вінницьку "Ниву".


Сьогодні, 6 серпня, команда приймала харківський "Металіст". У другому матчі Першої ліги поспіль "Агробізнес" пропускає першим. На 7-ій хвилині після помилки Білого відзначився Тепляков метрів з 30-ти. Господарі змогли відновити паритет менш ніж за 20 хвилин: після пасу Романа Толочка Віталій Равлик блискуче поцілив у верхній кут - 1:1. Ще до перерви підопічні Чижевського мали можливість вийти вперед: Свистун пробив прямо у воротаря "Металіста".


Проте, забити другий м'яч "Агробізнесу" вдалося на старті другого тайму: Волков точно пробив після передачі з флангу - 2:1. Поставили крапку господарі на 78-ій хвилині. Встановити фінальний рахунок допоміг пенальті, який арбітр призначив після збиття Теплого Гомесом. 11-метровий реалізував Толочко. Таким чином, повністю переважаючи впродовж поєдинку, "Аргобізнес" заслужено здобуває свою першу перемогу - 3:1!


Агробізнес (Волочиськ– Металіст (Харків) – 3:1

Голи: Равлик, 26, Волков, 57, Толочко, 78 (пен.) – Тепляков, 7


Агробізнес: Попович, Гаврушко, Даценко, Білий, Квасний, Теплий, Толочко, Свистун, Равлик, Кузьмин, Волков.
Запасні: Хмеловський, Мінчев, Бариляк, Мячин, Лень, Заєць, Гудзінський, Тишинінов, Тяпкін, Грицак, Зоренко

Металіст: Рибак, Бусько, Гомес, Влага, Вернаттус, Чідомере, Багачанський, Мораренко, Дігтярь, Рязанцев, Тепляков.
Запасні: Фастов, Абрамов, Маткобожик, Підручний, Голубка, Цвіренко, Горенко, Красніков, Карпізін


Екслюзивний коментар Олександр Чижевського про перемогу над "Металістом" для Kamp-Sport:


"Я вважаю, що результат відповідає грі. Пропустили перший м'яч через необов'язкову помилку. Тішить, що моментально зробили висновки й додали в плані гри. Забили хороші голи. Тому, звичайно, задоволений результатом.


Чому вдруге поспіль пропускаємо швидкі голи? Все-таки підвела концентрація, центральні захисники прогавили момент і для мене це дуже незрозуміло. Добре, що зрештою виправили ситуацію. Чи повністю ми контролювали гру? Статистика покаже, хто домінував. На мою думку, гра відбувалась під нашим контролем, створили багато моментів. Але є деякі завершальні моменти, над якими нам потрібно допрацьовувати.


Когось одного виділяти не стану - лише команду. "Металіст" нас не здивував, але я знав, що вони грають в комбінаційний футбол з коротким та середнім пасом, тому були готові до цього.


Щодо складу на майбутній кубковий матч, то спершу потрібно зіграти з "Епіцентром" в чемпіонаті, а після гри будемо вирішувати, чи давати можливість зіграти резерву проти "Миколаєва", - сказав Олександр Чижевський.



Kamp-Sport

Фото ФК Агробізнес

Others News